Pentru a vedea imaginile video trebuie sa instalati Adobe Flash Player.


Pro Volei nu are niciun leu in conturi, nu are jucatoare si nici antrenori. Oficialii clubului spera ca in aceasta luna va fi o rectificare bugetara si vor veni bani astfel incat sa poata fi inscrisa echipa in esalonul secund. Dupa ce Catalin Buhaianu a anuntat ca nu se mai implica in activitatea echipei, la CS Pro Volei Botosani predomina incertitudinea. In momentul acesta nu se stie daca echipa va putea fi inscrisa macar in esalonul secund, chiar daca ar avea dreptul sa evolueze in divizia A. Andrei Amos, directorul CS Botosani spune ca singura posibilitate sa mai existe o echipa de volei in municipiu este ca Agentia Nationala pentru Sport sa aloce circa 200.000 de lei la rectificarea bugetara. In cazul in care se vor gasi banii necesari inscrierii echipei in liga a II-a, formatia botosaneana se va baza pe jucatoare din Botosani si in special junioare de la CSS. x FC Botosani va disputa, maine, in deplasare, incepand cu ora 10.00, un meci amical impotriva formatiei FCM Dorohoi. In aceasta partida, tehnicianul Marius Popescu va folosi in mare parte jucatorii veniti in probe. Pentru gruparea botosaneana vor mai urma inca doua amicale pana la plecarea in cantonament. Primul va fi miercuri, pe stadionul Municipal, contra formatiei Poli Iasi, iar al doilea sambata viitoare, la Bacau, cu formatia antrenata de Cristi Popovici.
08 Iulie 2011
Articolul nu a fost votat inca. Voteaza acum: 0 1 2 3 4 5
Adauga un comentariu


Cod de securitate: Completati caracterele din imagine
in casuta alaturata
Ne gasiti la Hotel Rapsodia (ultimul etaj), la telefon 0231/53 11 01 si redactie@telembt.ro

Tele M poate fi receptionat
- direct din eter, cu o simpla antena de camera, pe canalul 35, frecventa 583 Mhz;
- in municipiul Botosani prin intermediul companiei UPC Banda UHF frecventa 671,25 Mhz si a societarii de cablu Lidas (tel.511777).
- in orasul Saveni, prin intermediul societatii TVS Saveni (tel.54.11.66)
- in orasul Darabani si comunele Concesti, Paltinis si Radauti Prut prin intermediul firmei Darmir (tel.63.13.13)
- in orasul Flaminzi si in comunele Prajeni, Copalau, Baluseni, Frumusica, prin intermediul firmei C & E CO Flaminzi (tel.55.21.25)
- in orasul Bucecea, prin intermediul companiei UPC
- in comunele Baluseni, Braesti, Cosula, Cristesti, Curtesti, Dingeni, Dimacheni, Leorda, Mitoc, Lozna, Nicseni, Mihai Eminescu, Rachiti, Roma, Sendriceni, Stauceni,Vaculesti, Ungureni si Unteni prin intermediul societatii Real TV (tel.51.05.03) - in comunele Stiubeni, Vorniceni, Vlasinesti, Hanesti, Draguseni, Cotusca, Viisoara, Radauti Prut, Avrameni, Manoleasa prin intermediul societatii TVS Saveni (tel.54.11.66)
- in comunele Stauceni, Sulita, Blandesti, Lunca, prin intermediul societatii Cable Vision Sulita (tel.573434)
- in comunele Vorona, Tudora, Vladeni, Corni, prin intermediul societatii Argus CATV (tel.53.49.44)
- in comunele Ibanesti, Cristinesti, George Enescu prin intermediul SC MEDIA VISION SRL (tel.0720.081.373)
- in comuna Suharau prin SC NET-GOUP SRL(0728.019.848)
- in comunele Broscauti, Carasa Corlateni prin SC TEOMAR SRL (0231.621.722)
- in localitatile din jud. Botosani: Varful Campului, Ionaseni, Lunca, Maghera, Pustioaia, Candesti, Stanca, Zamostea, Talpa, Mihaileni, Silauti, Paraul Negru, Rogojesti, Vladeni Dersca si din Jud. Suceava Zvoristea, Buda, Dealu, Serbanesti, Slobozia, Stana, Zamostea, Badranei, Ciomartan, Niconi, Tautesti, Gramesti, Balinesti, Verbia, Marigeni, Granicesti, Romanesti, Iacobeni, Dumbrava, Batcauti, Gropeni, Negostina, Satu Mare, Tibeni, Calafindesti, Botosenita Mare, Botosenita Mica prin intermediul firmei SC CO.CO.SRL
Daca societatea de cablu la care sunteti abonat nu are Tele M in grila de programe, atunci cereti preluarea postului. Acest lucru este gratuit.

Pentru receptionarea Tele M nu trebuie sa platiti nici un abonament si nici o alta taxa.