Pentru a vedea imaginile video trebuie sa instalati Adobe Flash Player.


Ucigasul fetei din Hiliseu Horia a ajuns dupa gratii. Catalin Andronicesei a aflat, astazi, de la procurori ca va petrece 29 de zile in inchisoare. Si cel mai sigur va ramane dupa gratii si in urmatorii 25 de ani. In timp ce acesta si-a primit pedeapsa, parintii Niculinei au ridicat de la morga trupul neinsufletit al fetitei lor. Cu lacrimi in ochi si sufletul faramitat de durere, acestora nu le vina sa creada ca fata lor nu mai este. Incatusat, ucigasul Niculinei Bacinschi a fost prezentat, astazi, procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani. Catalin Andronicesei a lasat capul plecat si nu a scos o vorba in fata jurnalistilor. In timp ce ucigasul se afla in fata procurorilor, la morga se auzeau strigate de jale si suferinta. Parintii fetei nu pot sa-si imagineze viata lor fara Niculina. Mama tinerei de 17 ani a povestit ca nu este prima data cand ucigasul le face probleme. El a sechestrat-o intr-o noapte de fata lor si abia spre dimineata au reusit sa dea de ea. Rudele Niculinei spun ca aceasta era o fata linistita Impreuna cu parintii fetei la morga s-a aflat astazi si iubitul acesteia. Aveau o relatie de un an de zile. Calaul Niculinei va ramane dupa gratii 29 de zile. Pentru fapta sa groaznica, acesta are toate sansele sa primeasca pana la 25 de ani de inchisoare.
30 Aprilie 2013
Articolul nu a fost votat inca. Voteaza acum: 0 1 2 3 4 5
Adauga un comentariu


Cod de securitate: Completati caracterele din imagine
in casuta alaturata
Ne gasiti la Hotel Rapsodia (ultimul etaj), la telefon 0231/53 11 01 si redactie@telembt.ro

Tele M poate fi receptionat
- direct din eter, cu o simpla antena de camera, pe canalul 35, frecventa 583 Mhz;
- in municipiul Botosani prin intermediul companiei UPC Banda UHF frecventa 671,25 Mhz si a societarii de cablu Lidas (tel.511777).
- in orasul Saveni, prin intermediul societatii TVS Saveni (tel.54.11.66)
- in orasul Darabani si comunele Concesti, Paltinis si Radauti Prut prin intermediul firmei Darmir (tel.63.13.13)
- in orasul Flaminzi si in comunele Prajeni, Copalau, Baluseni, Frumusica, prin intermediul firmei C & E CO Flaminzi (tel.55.21.25)
- in orasul Bucecea, prin intermediul companiei UPC
- in comunele Baluseni, Braesti, Cosula, Cristesti, Curtesti, Dingeni, Dimacheni, Leorda, Mitoc, Lozna, Nicseni, Mihai Eminescu, Rachiti, Roma, Sendriceni, Stauceni,Vaculesti, Ungureni si Unteni prin intermediul societatii Real TV (tel.51.05.03) - in comunele Stiubeni, Vorniceni, Vlasinesti, Hanesti, Draguseni, Cotusca, Viisoara, Radauti Prut, Avrameni, Manoleasa prin intermediul societatii TVS Saveni (tel.54.11.66)
- in comunele Stauceni, Sulita, Blandesti, Lunca, prin intermediul societatii Cable Vision Sulita (tel.573434)
- in comunele Vorona, Tudora, Vladeni, Corni, prin intermediul societatii Argus CATV (tel.53.49.44)
- in comunele Ibanesti, Cristinesti, George Enescu prin intermediul SC MEDIA VISION SRL (tel.0720.081.373)
- in comuna Suharau prin SC NET-GOUP SRL(0728.019.848)
- in comunele Broscauti, Carasa Corlateni prin SC TEOMAR SRL (0231.621.722)
- in localitatile din jud. Botosani: Varful Campului, Ionaseni, Lunca, Maghera, Pustioaia, Candesti, Stanca, Zamostea, Talpa, Mihaileni, Silauti, Paraul Negru, Rogojesti, Vladeni Dersca si din Jud. Suceava Zvoristea, Buda, Dealu, Serbanesti, Slobozia, Stana, Zamostea, Badranei, Ciomartan, Niconi, Tautesti, Gramesti, Balinesti, Verbia, Marigeni, Granicesti, Romanesti, Iacobeni, Dumbrava, Batcauti, Gropeni, Negostina, Satu Mare, Tibeni, Calafindesti, Botosenita Mare, Botosenita Mica prin intermediul firmei SC CO.CO.SRL
Daca societatea de cablu la care sunteti abonat nu are Tele M in grila de programe, atunci cereti preluarea postului. Acest lucru este gratuit.

Pentru receptionarea Tele M nu trebuie sa platiti nici un abonament si nici o alta taxa.