Pentru a vedea imaginile video trebuie sa instalati Adobe Flash Player.


Detinutii incarcerati in Penitenciarul Botosani iau lectii de utilizare a calculatorului! In perioada 1-28 noiembrie, in Penitenciarul Botosani se desfasoara activitatea de instruire a unui numar de zece persoane private de libertate in vederea obtinerii “Permisului european de conducere a computerului Start”. In cadrul cursului, detinutii vor dobandi abilitati de utilizare a computerului in urmatoarele module aferente cursului de initiere: concepte generale ale tehnologiei informatiei, organizare fisiere, informatie si comunicare, precum si editare text Word 2010. Revelion cu ajutorul sponsorilor la Botosani. Dupa ce Summer Fest a fost organizat cu bani alocati din bugetul local si judetean. Revelionul in strada va fi platit din banii sponsorilor. Si asta pentru a fi evitat un nou val de critici la adresa executivului Primariei. De Craciun va fi organizat si un targ cu produse traditionale specifice Craciunului. Acesta va fi amplasat in Centrul Vechi. Noi locuri de parcare scoase la licitatie de Primarie. Licitatiile vor avea loc pe 13 si pe 14 noiembrie. Pretul de pornire este de 146 lei pe an pentru persoane fizice. Suprafata rezervata pentru un loc de parcare este de 8 metri patrati. Licitatia se va desfasura la "Casa Cartii". Cererile de inscriere la licitatie pot fi depuse pana pe 9 noiembrie, iar taxa de inscriere la licitatie este de 10 lei.
05 Noiembrie 2012
Articolul nu a fost votat inca. Voteaza acum: 0 1 2 3 4 5
Adauga un comentariu


Cod de securitate: Completati caracterele din imagine
in casuta alaturata
Ne gasiti la Hotel Rapsodia (ultimul etaj), la telefon 0231/53 11 01 si redactie@telembt.ro

Tele M poate fi receptionat
- direct din eter, cu o simpla antena de camera, pe canalul 35, frecventa 583 Mhz;
- in municipiul Botosani prin intermediul companiei UPC Banda UHF frecventa 671,25 Mhz si a societarii de cablu Lidas (tel.511777).
- in orasul Saveni, prin intermediul societatii TVS Saveni (tel.54.11.66)
- in orasul Darabani si comunele Concesti, Paltinis si Radauti Prut prin intermediul firmei Darmir (tel.63.13.13)
- in orasul Flaminzi si in comunele Prajeni, Copalau, Baluseni, Frumusica, prin intermediul firmei C & E CO Flaminzi (tel.55.21.25)
- in orasul Bucecea, prin intermediul companiei UPC
- in comunele Baluseni, Braesti, Cosula, Cristesti, Curtesti, Dingeni, Dimacheni, Leorda, Mitoc, Lozna, Nicseni, Mihai Eminescu, Rachiti, Roma, Sendriceni, Stauceni,Vaculesti, Ungureni si Unteni prin intermediul societatii Real TV (tel.51.05.03) - in comunele Stiubeni, Vorniceni, Vlasinesti, Hanesti, Draguseni, Cotusca, Viisoara, Radauti Prut, Avrameni, Manoleasa prin intermediul societatii TVS Saveni (tel.54.11.66)
- in comunele Stauceni, Sulita, Blandesti, Lunca, prin intermediul societatii Cable Vision Sulita (tel.573434)
- in comunele Vorona, Tudora, Vladeni, Corni, prin intermediul societatii Argus CATV (tel.53.49.44)
- in comunele Ibanesti, Cristinesti, George Enescu prin intermediul SC MEDIA VISION SRL (tel.0720.081.373)
- in comuna Suharau prin SC NET-GOUP SRL(0728.019.848)
- in comunele Broscauti, Carasa Corlateni prin SC TEOMAR SRL (0231.621.722)
- in localitatile din jud. Botosani: Varful Campului, Ionaseni, Lunca, Maghera, Pustioaia, Candesti, Stanca, Zamostea, Talpa, Mihaileni, Silauti, Paraul Negru, Rogojesti, Vladeni Dersca si din Jud. Suceava Zvoristea, Buda, Dealu, Serbanesti, Slobozia, Stana, Zamostea, Badranei, Ciomartan, Niconi, Tautesti, Gramesti, Balinesti, Verbia, Marigeni, Granicesti, Romanesti, Iacobeni, Dumbrava, Batcauti, Gropeni, Negostina, Satu Mare, Tibeni, Calafindesti, Botosenita Mare, Botosenita Mica prin intermediul firmei SC CO.CO.SRL
Daca societatea de cablu la care sunteti abonat nu are Tele M in grila de programe, atunci cereti preluarea postului. Acest lucru este gratuit.

Pentru receptionarea Tele M nu trebuie sa platiti nici un abonament si nici o alta taxa.